Založ si blog

Aspoň že Rusko reprezentujú olympijskí športovci!

 

Lebo čo ostatný svet? Ten reprezentujú profesionáli a finanční čakatelia. Tým nejde o žiaden šport, o žiadneho ducha športového priateľstva. Iba o finančné vízie.(?)

 

Nie som zástancom olympijských hier, kedysi dávnejšie som už o tom písal. Tie stratili športového ducha už kedysi v sedemdesiatych rokoch minulého storočia, kedy definitívne zvíťazila idea finančného profitu a akéhokoľvek biznisu. Drogového či reklamného.

 

No a v poslednom čase sa do týchto finančných hier priamo zaangažovali politici MOV. Aj dovtedy sa angažovali, ale nie až tak otvorene a očividne. Výsledkom ich dekadencie je to, že sa oficiálne dozvedám zo serióznych aj ostatných médií, že iba Rusko reprezentujú olympijskí športovci. Neviem kto reprezentuje takú Kanadu či Nórsko a ostatných, ale iba Rusko reprezentujú skutoční a oddaní olympijskí športovci! O ostatných nám oznamujú iba, že sú to Kanaďania či Nóri.

 

Nuž dovoľte mi prejaviť vďaku aj úctu Rusku a jeho olympijským športovcom, že sa odhodlali súťažiť na otvorenej scéne so všetkým tým svetovým „odpadom“. Odpadom, ktorý vyprodukovali svojou super platenou „prácou“ olympijskí politici. Sú identickí s mnohými inými.

 

Dovoľte prejaviť úctu Rusom, že aspoň oni sa odhodlali hájiť myšlienky skutočného olympionizmu, vyslaním skutočných „olympijských športovcov“.

 

A ešte im aj odmietnu zahrať ich hymnu. Veru perverznosť olympijským politikom ani trochu nechýba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Nechoďte hneď do Česka, pán prezident

08.04.2024

Nechoďte tam na potvrdenie formálneho priateľstva, ani na predvedenie existujúceho pokrytectva. Áno, netreba si zatvárať oči ani pred pokrytectvom. Na českej strane sme mali možnosť vidieť neskrývané snahy o zasahovanie do politického vývoja na Slovensku, čo by sme mali rázne odmietnuť. Aspoň do chvíle, kým opäť vytvoríme spoločný štát. Lebo ten [...]

Sklamaní a nespokojní? Pozrite sa do zrkadla a nekňučte!

07.04.2024

Vraj pán Peter Pellegrini a jeho štáb strašili voličov vojnou a stavili kampaň na šírení strachu ako vhodnej motivácie voličov a urobili z pána Korčoka kandidáta vojny a vojnového štváča. Že oklamali takto voličov a preto pán Pellegrini vyhral. Nuž verím, že ste sklamaní, ale mýlite sa a klamete ako počas celej tejto kampane. Iba to nesmiete kvôli [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 230
Celková čítanosť: 654163x
Priemerná čítanosť článkov: 2844x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy