Založ si blog

Prosba administrátorovi

 

Už veľakrát som sa chcel s týmto apelom obrátiť na administrátora, ale doposiaľ to nikdy nevyšlo a zakaždým som si povedal, veď sa to nejako utrasie a ustáli. Žiaľ, neutriaslo sa ani neustálilo. Teda k slušnejšiemu, vecnejšiemu.

 

Na blogu všetci čitatelia i blogeri vidia, ako sa tam priživujú platení drzáni, ktorí nenapísali žiadny blog, napriek tomu, že všetko vedia najlepšie. Sú to dobre platení havkáči. Ale nenamýšľajte si, že si aj vy takto zarobíte.

 

To nie je práca pre vás. Tieto zárobky sú určené pre bytosti duchom a ľudsky mimoriadne plytké, pre bytosti charakterom a svedomím nevybavené vôbec, pre bytosti zradcovské, ktoré si svoj život zničili a už im ostáva len štekať a nádejať sa, že ho zničia aj niekomu inému.  Tieto zárobky sú určené pre bytosti, ktoré nepoznajú rodinu, nevedia aké potreby má táto základná bunka spoločnosti a teda aj štátu. Lebo ani rodinu nemajú. Nemajú nikoho, lebo ich nik nechce. Musia si všetko kúpiť. A preto musia štekať. Za peniaze. A musia štekať minimálne „dvanástky“ bez sviatku či piatku.

 

Ono keby tu bolo len štekanie oných bezduchých, to by sa ešte dalo prežiť. Ale že to tu ktosi  vnáša do spoločnosti takéto úbohosti, platí za to a vyhľadáva na tento účel mentálne choré indivídua, to je na pováženie. Lebo tento vývoj znamená, že sú tu finančné kruhy, ktorých cieľom je vnášať do života našej spoločnosti primitivizmus a ľudských skrachovancov ponúkať za príklad pre iných, predovšetkým pre mentálne a mravne nedostatočne odolných.

 

Z týchto skúseností pramení aj moja prosba na administrátora blogu.

 

Vážený admin. Ak je to čo len trocha možné, zaraďte prosím meno / názov diskutéra na začiatok jeho diskusného príspevku. Tak bude každý čitateľ ihneď vedieť, čo čítať nemusí a ušetrí tak čas na veci súcejšie.

 

Mňa osobne by to veľmi potešilo. Za posúdenie môjho apelu a snahu o jeho vybavenie ďakujem a prajem úspešnú prácu a veľa čitateľov.

 

Vy nebojujete za nič, preto budete zničení

13.03.2024

Nemáte nijaký ľudský cieľ. Iba rozoštvávanie! Ženiete ľudí do vzájomného zabíjania sa a ukájate sa tým! A presviedčate iných, že ste na správnej strane. Na strane vojnových štváčov a vojnových zločincov. Štváčov a zločincov, ktorí sa ukájajú z napáchaných škôd na ľuďoch, na hospodárstve, na krajine! Zastavenie bojov označujete za [...]

Ochrana spotrebiteľa pred nepravdivou reklamou

12.03.2024

Aktivisti ochrany spotrebiteľských práv aj Európska komisia pripravujú pravidlá pre zlepšenie ochrany spotrebiteľa najmä pred nepravdivými ponukami spočívajúcimi v zľavách z ceny, ktoré zaváňajú klamstvom. Napríklad v tom, že zľava je vykresľovaná „nechtiac“ či omylom z čudných, vyšších cien. A pripravujú pravidlá: z akej ceny sa musí [...]

Takže žiadne červené čiary? Pán Macron?

11.03.2024

Média informujú, že ste aktívnym organizátorom pomoci Ukrajine. Nielen zbraňami, ale aj zamýšľanou silou pravidelnej francúzskej armády. Vraj ste na tento strategický nástup už získali aj ďalšie „výbojné“ krajiny, pobaltské. V týchto súvislostiach ste odvážne predniesli odvažné tvrdenie, že v danej situácii nemáte žiadne červené čiary, a že Vám [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 226
Celková čítanosť: 640320x
Priemerná čítanosť článkov: 2833x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy