Založ si blog

Sťahovať sa za prácou? Nezmysel!

 

Všetci čo sa kedy v minulosti či v súčasnosti sťahovali z ekonomických dôvodov, sa sťahovali za peniazmi. Nik sa nesťahoval za prácou! Či veľkokapitalisti a ostatní nenažranci alebo „žobrota“. Len ponúknite našincom v Rakúsku či Nemecku našu mzdu. Nik sa neprihlási a všetkým vám, ktorí len zavádzate spoločnosť planými rečami, sa „rozjasní“,  resp. uvidíte pravdu.

 

Sú to iba politické tárania, ktorými si politici chcú vylepšovať svoj vlastný imidž. Iba si chcú vylepšiť svoje vlastné vyhliadky pre svoje vlastné, osobné majetkové ambície.

 

Ľudia sa totiž sú ochotní presťahovať a opustiť aj svoje zázemie, ak to prináša osoh, ktorý stratu priateľského zázemia ako tak odčiní. Nik sa nesťahoval za kelňou, za vŕtačkou, chladeným mäsom na hákoch či nákladným autom. Ani za počítačom.  Všetci ktorí sa preťahovali (okrem osobných dôvodov) sa presťahovali za peniazmi. Nie za prácou! Presťahovali sa za mzdou!

 

Prečo však nielen kapitalisti prostredníctvom svojich obchodných komôr a zväzov, ale aj nimi financovaní politici hovoria o neochote sťahovať sa za prácou? Nuž preto, aby sa nehovorilo o peniazoch! O peniazoch, ktoré jediné sú zmyslom ich práce, ich života. Čo však už neakceptujú u svojich zamestnancov, u svojich otrokov! Pre otrokov má byť dôležitá iba práca! Nie peniaze! Peniaze sú iba pre buržoáziu, iba pre veľkokapitál, iba pre veľkonenažrancov, iba pre politikov nimi platených! Otroci majú hovoriť iba o práci!

 

Toto je pravá tvár demokracie nenažrancov. Lebo keby sa otrok mohol a smel zaujímať o peniaze za prácu, ľahko by sa dorátal k tomu, či sa mu vyplatí či nie. Ak by dostal spravodlivý plat, ľahko by si zaplatil podnájom, či už pre seba alebo celú rodinu a šiel by za tou prácou a plácou. Avšak zradcovia mu radia, aby predal dom či byt, aby sa stal otrokom vo vedľajšom kraji, kde nedostane žiadne istoty. A ten byt či dom má predať, aby si mohol zaplatiť podnájom vo vedľajšom kraji. Nech nedúfa, že si to zaplatí z pláce za prácu! To mu radia „jeho“ volení predstavitelia!

 

Ono môžeme pozorovať aj takú skutočnosť, že samí nenažranci „sa sťahujú“. No ONI nesťahujú seba, nesťahujú ani svoje záujmy, sťahujú iba zárobkové aktivity a iba pre peniaze. Pre nič iné!! Lebo tie montážne či skladnícke práce by mohli robiť aj na druhej strane oceána. Ale ONI túžia presťahovať montáže aj skladnícke činnosti kamsi inam. Tam, kde ušetria peniaze, kde si navýšia zisky!! Nie tam, kde získajú prácu!!

 

Preto by som veľmi uvítal, keby títo, hoci aj zradcovskí politici, začali hovoriť pravdu o dôvodoch na sťahovanie sa, a prestali ponúkať štátne peniaze na klamanie a ožobračovanie biednych a utláčaných.

 

Autorské práva vyhradené autorovi.

 

Vy nebojujete za nič, preto budete zničení

13.03.2024

Nemáte nijaký ľudský cieľ. Iba rozoštvávanie! Ženiete ľudí do vzájomného zabíjania sa a ukájate sa tým! A presviedčate iných, že ste na správnej strane. Na strane vojnových štváčov a vojnových zločincov. Štváčov a zločincov, ktorí sa ukájajú z napáchaných škôd na ľuďoch, na hospodárstve, na krajine! Zastavenie bojov označujete za [...]

Ochrana spotrebiteľa pred nepravdivou reklamou

12.03.2024

Aktivisti ochrany spotrebiteľských práv aj Európska komisia pripravujú pravidlá pre zlepšenie ochrany spotrebiteľa najmä pred nepravdivými ponukami spočívajúcimi v zľavách z ceny, ktoré zaváňajú klamstvom. Napríklad v tom, že zľava je vykresľovaná „nechtiac“ či omylom z čudných, vyšších cien. A pripravujú pravidlá: z akej ceny sa musí [...]

Takže žiadne červené čiary? Pán Macron?

11.03.2024

Média informujú, že ste aktívnym organizátorom pomoci Ukrajine. Nielen zbraňami, ale aj zamýšľanou silou pravidelnej francúzskej armády. Vraj ste na tento strategický nástup už získali aj ďalšie „výbojné“ krajiny, pobaltské. V týchto súvislostiach ste odvážne predniesli odvažné tvrdenie, že v danej situácii nemáte žiadne červené čiary, a že Vám [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 226
Celková čítanosť: 640291x
Priemerná čítanosť článkov: 2833x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy