Založ si blog

Kňaz v armáde alebo Judáši, hor sa do cirkvi!

 

A brány pekelné ju nepremôžu. Toto povedal pán Ježiš Petrovi, o cirkvi, ktorú založí.

 

Veľakrát som si kládol otázku, čo robí taký kňaz v armáde. Veď ak bude zástancom a šíriteľom Ježišovho Evanjelia, tak ho okamžite z armády vyženú, lebo by ohrozoval bojaschopnosť jednotky. A bola by to pravda. Ak by od neho očakávali, že sa pridá na stranu armády a že zradí Evanjelium a bude vojakov ubezpečovať v správnosť zabíjania ľudí, odíde sám. Preto prítomnosť kňaza v armáde je pre mňa nepochopiteľná. Zvrat v mojom nazeraní spôsobil rozhovor s mons. Františkom Rabekom, vojenským ordinárom, ktorý odznel v nedeľu rozhlase, v relácii Hosť nedeľného dobrého rána.

 

V tom rozhovore, ktorý viedol František Chrappa, na otázku a čo prikázanie: Nezabiješ, mons. Rabek odpovedá: … „kto sa stane vinným, zbavuje sa ochrany svojho vlastného života“.

 

S bohorovným pokojom vyhlásil, že ľudia, o ktorých si jeho vojaci myslia, alebo o ktorých dostali telefonickú informáciu či príkaz, že sú to nepriatelia, že títo ľudia stratili právo na ochranu vlastných životov a preto ich jeho vojaci môžu v súlade s Božími prikázaniami vraždiť. A nie je to vražda, tvrdí mons. Rabek. Vôbec mu nevadí, že o tých ľuďoch nič nevie, vôbec ich nepozná, nikdy ich nevidel, nehovoril s nimi. Jemu jeho „boh“ , ako kedysi Jozuemu, oznámil výsledok, že treba zabíjať. A to tento bezbožník mons. pochádza z krajiny a združenia krajín, kde násobný vrah má právo na ochranu života, a ktorého neslobodno popraviť!! Kde nie Boh, ale už samotní ľudia dospeli k tomuto záveru.

 

Pritom tí jeho „nepriatelia“, ktorých jeho vojaci môžu vraždiť, sú častokrát ľudia, ktorí sa iba bránia teroru zo strany cudzincov a nechcú veľakrát nič iné, iba aby ozbrojení cudzinci a koristníci odišli z ich vlasti.

 

Zároveň vyhlásil, že v tomto ohľade je cirkev integrálnou súčasťou armády. Nie div, že takáto cirkev dokázala upaľovať „čarodejnice“ či kňaza Jána Husa, posväcovať zbrane a vojenské výpravy. Dokazuje to stále a znovu.

 

Brány, sú poľnohospodársky nástroj na rozbíjanie hrúd zeme, aby táto bola sypkejšia pre pestovanie rastlín. Je to, resp. býval to obvykle štvoruholník, z ktorého dole, smerom do zeme trčia dlhé kovové, ostré hroty. Ťahaním po roli tento nástroj rozbíjal všetky hrudy zeme, ktoré sa podeň dostali.

 

Aby učeníci lepšie pochopili, uviedol im Ježiš Kristus tento príklad, ktorému dobre rozumeli. Len brány označil pekelné, nie roľnícke. Brány, ktorých hlavnou snahou bude rozbíjať Kristovu cirkev a slúžiť peklu. Kto to však sú brány pekelné?

 

Sú to všetci, ktorí vymýšľajú klamlivé teórie a vedy spochybňujúce existenciu Boha. Sú to kňazi, biskupi aj pápeži, ktorí prekrúcajú učenie Ježiša Krista. Sú to všetci, ktorí učeniu Ježiša Krista podsúvajú iný, svoj vlastný význam. Sú to všetci tí, ktorí obetovanie sa Ježiša Krista, aby „všetci uverili“ a aby spoznali „cestu, pravdu a život“ prekrúcajú na obetu, za potvrdenie ideológie sionistického fašizmu tzv. starého zákona.

 

A keď on, mons. Rabek, hovorí, že cirkev je integrálnou súčasťou armády, a jeho spolubesedník neprotestuje a takéto posolstvo šíria spoločne do sveta, tak ja hovorím, že on, mos. Rabek a všetci jeho predstavení, ktorí ho ustanovili a všetci, ktorí ho poslúchajú (nie počúvajú) a súhlasia s ním, sú brány pekelné. To o nich Ježiš Kristus povedal, „brány pekelné ju nepremôžu“. A im všetkým Islam otvára oči. Islam, ktorý privádzaním detí na svet úspešne bojuje proti najmodernejším zbraniam sveta.  Im všetkým vyprázdňovanie ich vlastných kostolov otvára oči. Oni to však „nevidia“, lebo to je ich cieľ.

 

Kristova cirkev pôjde celkom inou cestou, než na akej zavadzajú oni, brány pekelné. Aby svet uvidel, ako sa oni, brány pekelné, budú žrať medzi sebou.

 

Časť rozhovoru tu:

http://cdn.srv.rtvs.sk/a520/audio/00/0009/000926/00092650-1-MuDA.mp3

 

Socializmus  –  kapitalizmus – stačilo!

26.03.2024

Dnešná politická situácia smeruje späť do komunizmu, s prechodným obdobím demokracie, avšak už nie do všeľudového či štátneho, ale do komunizmu celkom súkromného! Teda politiku štátu či spoločnosti už nebudú určovať ľudové vrstvy, v ktorých bude zastúpená celá štruktúra spoločnosti, ako v ére socializmu, ale iba vybraní zástupcovia oligarchov [...]

Vy nebojujete za nič, preto budete zničení

13.03.2024

Nemáte nijaký ľudský cieľ. Iba rozoštvávanie! Ženiete ľudí do vzájomného zabíjania sa a ukájate sa tým! A presviedčate iných, že ste na správnej strane. Na strane vojnových štváčov a vojnových zločincov. Štváčov a zločincov, ktorí sa ukájajú z napáchaných škôd na ľuďoch, na hospodárstve, na krajine! Zastavenie bojov označujete za [...]

Ochrana spotrebiteľa pred nepravdivou reklamou

12.03.2024

Aktivisti ochrany spotrebiteľských práv aj Európska komisia pripravujú pravidlá pre zlepšenie ochrany spotrebiteľa najmä pred nepravdivými ponukami spočívajúcimi v zľavách z ceny, ktoré zaváňajú klamstvom. Napríklad v tom, že zľava je vykresľovaná „nechtiac“ či omylom z čudných, vyšších cien. A pripravujú pravidlá: z akej ceny sa musí [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 227
Celková čítanosť: 643539x
Priemerná čítanosť článkov: 2835x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy