Založ si blog

Nerúhajte sa!

 

Prestaňte šíriť medzi ľud klamstvá, že Hospodin vyzýval Židov vraždiť a koristiť. Že si to Židia vymysleli, zrealizovali i zapísali, je ich ťarchou, ich hanbou. Aby vyvolali presvedčenie o správnosti vraždenia a rabovania, klamali a budú klamať, že k tomuto hnusu ich vyzýval ich Boh. Im je to jedno. Neveria v Boha, ktorého zjavil ten, ktorý vstal z mŕtvych.

 

To by sa dalo prehliadať. Nech si robí kto čo chce. Ale že tí, ktorí o sebe tvrdia, že uverili Ježišovi Kristovi, a teda že veria v Boha, ktorého on zjavil, naďalej, už takmer dve tisícročia šíria tieto rúhania, to sa prehliadať nedá. Šíria ich vydávaním kníh s týmito rúhaniami a tvrdia o nich, že je to pravda, a že je to Boží zákon.

 

V tých knihách tvrdia o Ňom, ktorý ochránil a vyviedol Židov z Egypta, bez pričinenia Židov, že potreboval pomoc Židov pri vyvraždení a vyrabovaní Midjáncov. Dokonca po skončení bojov ich vyzýval, aby povraždili ženy a všetkých chlapcov medzi deťmi.

 

O Ňom, ktorý sa teší na návrat každého márnotratného syna, tvrdia, že vyzýval Židov na vyvraždenie Amalekovcov. Dokonca že im pritom pomáhal. Teda, aby jedni Jeho deti zabíjali iné Jeho deti. Alebo ich snáď stvoril iný Boh?

 

O Ňom, ktorý potopou vyhubil všetko živé, v tých knihách tvrdia, že potreboval pomoc Židov pri vyvraždení obyvateľov mesta Aj, vrátane nemluvniat.

 

O Ňom, ktorý bez pohnutia ľudského prsta, odstránil Sodomu a Gomoru zo zemského povrchu, tvrdia že potreboval pomoc Židov pri vyvražďovaní ľudí Jericha i celého okolia.

 

O Ňom, ktorý stvoril Nebo i Zem, ktorý stvoril vesmír, tvrdia, že potreboval (a nebodaj bude opäť potrebovať) pomoc neľútostných vrahov, rabovačov a ďalších zločincov, aby dokázal spravovať kúsok sveta, ktorý sám celý svet stvoril!

 

Je to hrozné a vedomé rúhanie sa! Ale každý kto má oči, môže vidieť, každý kto má rozum, môže rozumieť. Stačí iba chcieť.

 

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Nechoďte hneď do Česka, pán prezident

08.04.2024

Nechoďte tam na potvrdenie formálneho priateľstva, ani na predvedenie existujúceho pokrytectva. Áno, netreba si zatvárať oči ani pred pokrytectvom. Na českej strane sme mali možnosť vidieť neskrývané snahy o zasahovanie do politického vývoja na Slovensku, čo by sme mali rázne odmietnuť. Aspoň do chvíle, kým opäť vytvoríme spoločný štát. Lebo ten [...]

Sklamaní a nespokojní? Pozrite sa do zrkadla a nekňučte!

07.04.2024

Vraj pán Peter Pellegrini a jeho štáb strašili voličov vojnou a stavili kampaň na šírení strachu ako vhodnej motivácie voličov a urobili z pána Korčoka kandidáta vojny a vojnového štváča. Že oklamali takto voličov a preto pán Pellegrini vyhral. Nuž verím, že ste sklamaní, ale mýlite sa a klamete ako počas celej tejto kampane. Iba to nesmiete kvôli [...]

František Oľha, Jozef Božik

Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

18.04.2024 17:24

Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa nebudú opravovať ani mosty.

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

Inšpekcia bola podľa Zuriana vo veľmi zlom stave. Šutaj Eštok: Už nebudú nikoho kryť, Spišiak: Chaos pokračuje

18.04.2024 17:00

Kým podľa súčasného ministra vnútra Šutaja Eštoka (Hlas) sa všetko, o čom hovoril, ukázalo ako pravda a na vine sú bývalé vlády, podľa exministra Mikulca a poslanca Spišiaka sme sa nedozvedeli nič.

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 230
Celková čítanosť: 653889x
Priemerná čítanosť článkov: 2843x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy