Založ si blog

Áno homosexuálnym vzťahom.

 

Už dosť dlhý čas zamestnávajú nielen našu spoločnosť homosexuálne partnerstvá. Krajiny, v ktorých tieto vzťahy povýšili na úroveň rodiny, nás radi napomínajú. Že sme nedemokratickí, nemáme dostatok úcty k ľudským právam a podobne. Pomáhajú si príkladmi zlých, nehodných rodičov a platenými spolupracovníkmi spomedzi našich vlastných občanov.

 

Nuž treba nám toho neužitočného sporenia sa? Nedokážeme vyjsť v ústrety požiadavkám doby? Veď máme dostatok spoločensko-politických skúseností, aby sme aj v tejto skúške obstáli a zároveň si zachovali priazeň našich kritikov. Preto od istého času bezbreho podporujem výlučne homosexuálne vzťahy v celej Západnej Európe a držím im palce na ceste k ich veľkému všeobecnému víťazstvu. Zároveň navrhujem:

 

Schváľme zákon o všeobecnom súhlase s homosexuálnymi partnerstvami bez akýchkoľvek obmedzení v Západnej Európe! Navrhnime Západnej Európe a žiadajme, aby vo svojom zákonodarstve schválila možnosť iba homosexuálnych vzťahov.  Aby všetky iné než homosexuálne vzťahy a prípadnú neveru zakázali pod trestom doživotia! A my, ešte nie takí pokrokoví, im budeme všemožne pomáhať, aby ukázali a dokázali celému svetu, že oni sú tí najpokrokovejší, najlepší, najdemokratickejší. Že sú to oni, kto prechováva skutočnú úctu k ľudským právam a k ľudským hodnotám. A po prechodnom období, navrhujem štyridsať rokov, vyhodnotíme ich skúsenosti a poučíme sa.

 

Možno sa budú naši Západní priatelia počas tohto obdobia potykať s rôznymi ťažkosťami či nedorozumeniami. My im však prisľúbme nehynúcu pomoc v ich snažení, hlavne nech vydržia! Mnohí z nás im budú pomáhať možno ochotnejšie ako pri záchrane darebáckych bankárov. Som si istý a ubezpečujem všetkých našich občanov, že táto obeta sa vyplatí.

 

PS pochybovačom: Po štyridsiatich rokoch homosexuálnej manifestácie každá spoločnosť stratí schopnosť reprodukcie a nastúpi jej neodvratný zánik. 

Vy nebojujete za nič, preto budete zničení

13.03.2024

Nemáte nijaký ľudský cieľ. Iba rozoštvávanie! Ženiete ľudí do vzájomného zabíjania sa a ukájate sa tým! A presviedčate iných, že ste na správnej strane. Na strane vojnových štváčov a vojnových zločincov. Štváčov a zločincov, ktorí sa ukájajú z napáchaných škôd na ľuďoch, na hospodárstve, na krajine! Zastavenie bojov označujete za [...]

Ochrana spotrebiteľa pred nepravdivou reklamou

12.03.2024

Aktivisti ochrany spotrebiteľských práv aj Európska komisia pripravujú pravidlá pre zlepšenie ochrany spotrebiteľa najmä pred nepravdivými ponukami spočívajúcimi v zľavách z ceny, ktoré zaváňajú klamstvom. Napríklad v tom, že zľava je vykresľovaná „nechtiac“ či omylom z čudných, vyšších cien. A pripravujú pravidlá: z akej ceny sa musí [...]

Takže žiadne červené čiary? Pán Macron?

11.03.2024

Média informujú, že ste aktívnym organizátorom pomoci Ukrajine. Nielen zbraňami, ale aj zamýšľanou silou pravidelnej francúzskej armády. Vraj ste na tento strategický nástup už získali aj ďalšie „výbojné“ krajiny, pobaltské. V týchto súvislostiach ste odvážne predniesli odvažné tvrdenie, že v danej situácii nemáte žiadne červené čiary, a že Vám [...]

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 226
Celková čítanosť: 640322x
Priemerná čítanosť článkov: 2833x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy